Vi säljer via REKO-ringar

REKO-ring Oskarsham
REKO-ring Kalmar
REKO-ring Mönsterås
REKO-ring Högsby

Vad är REKO-ring?

REKO står för Rejäl Konsumtion och är en modell för lokal handel utan mellanhänder. På facebook finns det köp & sälj grupper, så kallade "REKO-ringar", där småskaliga producenter samlas och erbjuder sina varor direkt till gruppens medlemmar. Leverans sker på en förutbestämd tid och plats med övriga producenter. Att handla på REKO-ring är enkelt och trevligt samtidigt som det stärker din lokala landsbygd. 

REKO-ring_edited.jpg

Hur handlar man på REKO-ring? 

1. Logga in på ditt Facebookkonto
2. Ansök medlemskap i närmaste REKO-ring
3. Beställ genom att kommentera under producentens annons
4. Vi syns på bestämd plats/datum/tid!

Vi säljer direkt till butik 

Vi säljer mikrogrönt direkt till matvarubutiker i närområdet. Vill du bli återförsäljare? Tveka inte att kontakta oss för mer information. Vill du kunna handla våra produkter i din lokala livsmedelsbutik, fråga gärna efter oss!

ICAALGOTSmikrogront_edited.jpg

Vi säljer till företag 

Vi samarbetar med och odlar till flera olika typer av företag. Delar ni vår passion för smak, lokal mat, hälsa och hållbarhet har vi garanterat en produkt som kan vara intressant för er verksamhet. Eftersom vi odlar utan jord kan vi leverera oskördat direkt till kök, vilket förlänger hållbarheten och garanterar en färsk produkt med mycket smak. 

Vi odlar på beställning, vilket innebär att det tar minst 14 dagar från sådd till första planerad leveransdag. Vårt sortiment utvecklas ständigt. Har ni specifika preferenser? Tveka inte att kontakta oss, vi älskar att utveckla och odla nya smaker. 

mikrogronsak radisa.jpeg

Visa ditt intresse

Tycker du det här låter intressant för dig eller ditt företag? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig! 

Tack för ditt meddelande!